<div class="gmail_quote">2012/5/4 Arangel Angov <span dir="ltr"><<a href="mailto:ufo@linux.net.mk" target="_blank">ufo@linux.net.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div class="gmail_quote"><div class="im"><div></div></div><div>Се уште немаме никаков фидбек во врска со ова, Мите и Борис рекоа дека би можеле да се распрашаат, така да ве молам пишете кога ќе имате накаква повратна информација.</div>
<div><br>
</div>
<div>Ако има некој друг што би можел да се распраша за простор нека пише.</div></div></blockquote></div><br>Јас му пишав сабајле, чекам да ми одговори, па ќе му пратам Ваши контакти.<br><br>Поздрав,<br>Борис<br>