<a href="http://wiki.nsnd.org/index.php/CouchSurfing">http://wiki.nsnd.org/index.php/CouchSurfing</a><div><br></div><div>Идејата е да се пријават луѓе од Скопје, Загреб и Белград кои што би можеле да примат гостин дома на недела-две? и да напраиме еден вид на hacker exchange помеѓу луѓето од хаклабите од регионот. Би требало да обезбедиме само сместување, додека транспортот ќе биде покриен од страна на Викимедија Србија. За храна и сл би се снаоѓале кој како може.<br clear="all">

<div><br></div><div>Може слободно да се пријавувате на викито (само прво треба да се регистрирате), значи нешто како:</div><div><br></div><div>Град</div><div>Име</div><div>X слободно/и место/а - кауч/кревет</div><div>временски период евентуално</div>

-- <br>Арангел<br>xmpp/mail<br>ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br><a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a><br>
</div>