Јас ќе доаѓам, немам кола. Сеедно ми е околу соба, двокреветна или трокреветна. Инаку би земал аранжман само со појадок. Ако има некој вишок место во кола, нека каже.<br><br><div class="gmail_quote">2012/5/31 Igor Stamatovski <span dir="ltr"><<a href="mailto:igor.stamatovski@gmail.com" target="_blank">igor.stamatovski@gmail.com</a>></span><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Драги наши,<br>
<br>
Како што веќе знаете викендот 9,10 Јуни 2012 во Струга се одржува НСНД<br>
(Охрид), оваа година го правиме во Еуротел Струга.<br>
<br>
Планот е дека петокот 8 јуни е пристигнување во Струга,  запознавање<br>
со гостите и пријателите<br>
од Хрватска, Србија, Косово и ЕУ :) Настанот ќе се одвива во сабота 9<br>
и недела 10 јуни.<br>
<br>
Пишете сѐ овде да се преброиме колку сме за превоз и за спиење.<br>
<br>
Ако на некого му фалат пари за сместување или превоз или и двете,<br>
имаме некои средства што сме ги заштедиле од 2с.мк<br>
што може да ги искористиме за оваа прилика, пишете го и тоа ако имате<br>
потреба од помош.<br>
Битно е секој кој има желба да дојде, да може да присувствува.<br>
<br>
Овде пријавувајте се кој има кола, кој ќе оди со автобус и генерално<br>
како да се однесеме таму.<br>
Исто така и пријавете се дали ви треба сместување и во каква соба,<br>
трокреветна или двокреветна, генерално<br>
зимаме спиење+доручек. Ќе јадеме ручек на настанот заеднички, некој<br>
сендвич. Вечерта одиме на заедничка<br>
вечера и пиво.<br>
<br>
Викито со цените и информациите е тука <a href="http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Ohrid" target="_blank">http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Ohrid</a>,<br>
објавата е на <a href="http://nsnd.org" target="_blank">http://nsnd.org</a>, повеќе информации за историјата на НСНД исто на<br>
вики <a href="http://wiki.spodeli.org/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0:%D0%9D%D0%A1%D0%9D%D0%94" target="_blank">http://wiki.spodeli.org/Категорија:НСНД</a> .<br>
<br>
П.С. Јас сум на одмор низ Македонија, во петок 8 јуни би требало да<br>
стигнам во Струга, ќе имам кола таму<br>
и ќе имам плус 2 или 3 места за враќање во Скопје на 10 јуни.<br>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
--<br>
Igor<br>
_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
</font></span></blockquote></div><br><br clear="all"><div><br></div>-- <br>Андреј Трајчевски / 078/426-717 / <a href="mailto:andrejtrajchevski@gmail.com" target="_blank">andrejtrajchevski@gmail.com</a><br>