Само што почнав да пишувам блог за НСНД за на GNOME Planet. :)<br>Само ако може некој да ми даде линк со слики.<br><br>Поздрав<br><br><div class="gmail_quote">2012/6/12 Igor Stamatovski <span dir="ltr"><<a href="mailto:igor.stamatovski@gmail.com" target="_blank">igor.stamatovski@gmail.com</a>></span><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">2012/6/12 Ana Risteska <<a href="mailto:a.risteska@gmail.com">a.risteska@gmail.com</a>>:<br>
<div class="im">> Здраво на сите!<br>
><br>
> И јас би сакала да споделам дека ми беше многу мило што<br>
> се случи овој НСНД и што присуствував на него!<br>
> Да се биде дел од оваква заедница е навистина супер и фала ви на<br>
> сите за позитивната енергија, ентузијазам и иницијатива.<br>
><br>
> Деновиве ќе пратам линк со слики од настанот.<br>
<br>
</div>Другари и другарки од GOSC и пошироко, може да се разблогирате за NSND<br>
на англиски и да му покажете на светот што се случуваше кај нас викендов.<br>
<br>
Може да ги заинтересираме луѓето и да го прошириме добриот глас низ светот.<br>
<br>
Поздрав,<br>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
--<br>
Igor<br>
</font></span><div class="HOEnZb"><div class="h5">_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
</div></div></blockquote></div><br>