Здраво на сите, се надевам ќе ја прочитате поракава...<br><br>Како што зборевме на НСНД и на некои претходни средби, ние од Викимедија Македонија и општо вики-заедницата во Македонија би го користеле Хаклаб во вторници, секако, доколку некој ни отвори. Затоа, меилов е воедно и покана да ни се придржурите утре (вторник), 09.07.2012 во 19:30 часот на вики-средба и барање то keymasterot (претпоставувам, Дамјан), да ни ги отвори портите :)<br>
<br><br>Поздрав,<br clear="all"><br>-- <br>Слободан Јаќоски<br><br><a href="http://nmp.com.mk">http://nmp.com.mk</a><br><a href="http://mk.wikipedia.org">http://mk.wikipedia.org</a><br><a href="http://flavrsavr.deviantart.com">http://flavrsavr.deviantart.com</a><br>