<p><br>
On Jul 12, 2012 3:28 PM, "Arangel Angov" <<a href="mailto:ufo@linux.net.mk">ufo@linux.net.mk</a>> wrote:<br>
> Откако ги добивме новите чашите и шољите за кафе во хаклаб подарок од<br>
> Ана повеќе луѓе спомнаа дека би сакале такви чаши да си купат за на<br>
> дома и на работа и сл. па ја отворив страницата на викито кај што би<br>
> можеле да се додадат сите заинтересирани кои што сакаат да го поддржат<br>
> хаклабот и да си добијат шоља за кафе со логото на КИКА (хинт: на<br>
> викито има слика од шољата).<br>
><br>
> Цената за да се направи една шоља е околу 100 мкд, ние би ја давале за<br>
> 200 мкд со тоа што 100 мкд би останувале во фондот за КИКА. </p>
<p>Предлагам шољите да бидат 250 денари.</p>
<p>100 за изработка, 150 за КИКА.</p>
<p>Поздрав,</p>