<div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div class="gmail_quote"><div><br>Понетата на листава не е да се реметат и малтретираат нејзините членови,<br>

туку да се дискутира на темата која е зададена.<br>
<br></div></div></blockquote><div><br>My point exactly. <br> </div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex"><div class="gmail_quote"><div>Ако сакаш можам да ти го посочам <a href="http://wiki.spodeli.org/%D0%91%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD_%D0%B7%D0%B0_ossm-members" target="_blank">http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members</a>, но<br>

очекувам дека веќе си го прочитал.<br>
<br></div></div></blockquote></div><br>Очекував барем Уфо да го имал прочитано пред да уклучи ауторемет против мене :)<br>
<br>
<br>
Во однос на маиците:<br>
Она што првично ме интересираше е дали ќе има со „новото“ лого, пошто
 има прекрасна опција за различни бои на логото да се искомбинираат со 
различни бои на маиците. Нешто како симбол за разноликоста на ха-клаберите :D<br><br clear="all">Се читаме (Se chitame).<br>
<br>