<div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><p>Jas ne mozam da sum dezurna so mojata rabota, ne bidete nefer. </p><br></blockquote><div> @Тамара</div>

</div>Не мора да се замараш. Ако ти треба, тешко дека ќе ти биде ускратен, а и до толку не е потребно секој да има клуч. Стариот хаклаб си функционираше океј и со 2-3 клуча.<br><br>@Алекс<br>Нероден Петко муабетов. Првин брава, после сето друго.<br>