<div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">2012/8/19 Jovan Kostovski <<a href="mailto:chombium@gmail.com">chombium@gmail.com</a>>:<br>


> +100<br>
><br>
> У 3C2D<br>
<br>
У 3C2D (Chaos Computer Club Dresden) фрижидерчето им беше полно со<br>
лимонада (шишенца по 0.2л и 0.33л) и сите си функционираа фино и<br>
среќно си штракаа по лаптопите :)<br></blockquote><div><br></div><div>Во Металаб во Виена фрижидерот беше пун со пиво (за кое можеш да оставиш некое евро во кутија покрај) и се дуваше трева масовно (цигари не смееше внатре). И сите си функционираа фино и среќно секако :)</div>

</div>