<p>Споредбата со формулите беше од самиот факт дека и покрај сите препреки луѓето ќе си изнајдат начин да го прават она што „внатрешно” се „приморани” да го прават: возење пребрзо, пушење, однесување без обзир за другите...</p>

<p>Што се однесува до невнесувањето алкохол, мислам дека е добра идеја.<br>
Но, не е решение за овој проблем. </p>
<p>Пишувам затоа што не сакам да се забошоти разговоров под изговор дека ете сега не внесуваме алкохол па нема потреба да дискутираме за хаклаб бон тон, обврски и сл</p>