Може еднаш неделно или преку една недела во некој слободен термин да се убаци WordPress, да видиме колку сме и што сме, или само јас и Гоце сме. :) За почеток да се договориме и видиме што има да се работи и како ќе се работи, па да се почне со некои предавања од почетничко ниво, па натаму.<div>
<br></div><div>Мислам ќе им се најде на многумина што имаат WordPress блогови, а ги има во се поголем број во Македонија. Исто така и за локализирање на WordPress, WP за мобилните платформи, WordPress.com, документација и сл.</div>
<div><br></div><div>Да завршам со испитите (10 септ.), може да се договориме со Гоце, па ќе видиме што ќе се прави... освен ако се нема откажано од идејата. :)</div>