<p>Здраво,</p>
<p>Јас планирам да одам, ама само во сабота, во недела би сакал ама не можам. </p>
<p>Немам превоз, би учествувал у трошоци ако вози некој.</p>
<p>Добра програма е, дојдете.</p>
<p>Поздрав од Пула:<br>
<a href="http://db.tt/CXr8XD0g">http://db.tt/CXr8XD0g</a></p>
<p>Баже<br>
</p>