<p>Јас ќе ги известам blizoo</p>
<p>sent from a mobile device</p>
<div class="gmail_quote">On Sep 3, 2012 9:59 PM, "Igor Stamatovski" <<a href="mailto:igor.stamatovski@gmail.com">igor.stamatovski@gmail.com</a>> wrote:<br type="attribution"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Поради промена на вратата нема да има интернет во хаклаб од 4 до 6 септември.<br>
<br>
Штом се смени вратата и се инсталираат убаво каблите, можеме да го<br>
врземе телекабел.<br>
<br>
Blizoo треба да се извести дека нема бандера пред нашата зграда да дојдат да<br>
ни спроведат интернет преку новата инсталација.<br>
<br>
Ова значи дека <a href="http://radio.spodeli.org" target="_blank">radio.spodeli.org</a>, <a href="http://status.spodeli.org" target="_blank">status.spodeli.org</a> и сл. нема да<br>
функционираат во<br>
овој период.<br>
<br>
Поздрав,<br>
<br>
--<br>
Igor<br>
_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
</blockquote></div>