Да, а да го направиме ова викендов па за другиот викенд може еве Boxes :), сеа само Алекс да даде фајловите, ќе се организираме на ирц и у сабота да го стокмиме.<br>@Mike yeah, thanks for the info, i think Aleks and Luca are working on something, we are just organizing an translation marathon to help with the Macedonian translation.<br>
<br><div class="gmail_quote">2012/9/16 Arangel Angov <span dir="ltr"><<a href="mailto:ufo@linux.net.mk" target="_blank">ufo@linux.net.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div class="gmail_quote"><div class="im">2012/9/16 Jovanka Gulicoska <span dir="ltr"><<a href="mailto:jovanka.gulicoska@gmail.com" target="_blank">jovanka.gulicoska@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">


<p>јас нема да сум тука викендов најверојатно, а сакам да сум дел од ова. Како што знам и стама нема да е тука. Па ако може викендот после него. Алекс ако може кажи до кога би било најдобро да се преведе? А нема нешто многу за преведување</p>
<div class="gmail_quote"><div><div></div></div></div></blockquote><div><br></div></div><div>За сега, може да се подели на неколку дела текстот и координација на IRC кој до кај е. Па да се седне викендот саат-два у хаклаб и да се доврши само она што е останато. </div>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888">

<div>-- </div></font></span></div><span class="HOEnZb"><font color="#888888">Арангел<br>xmpp/mail<br>ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br><a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a><br>

</font></span><br>_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
<br></blockquote></div><br>