<div class="gmail_quote">Океј, тогаш не знам кој ти ги кажал информациите, али и ја бев таму; немаше журка и Њук не направи ништо, тоа ми е муабетот. Јасно ми е дека е твој став, али го напаѓам затоа што мислам дека не е издржан, а сепак листава ја читаат милион луѓе и ќе добијат безвезна (и пред сѐ неточна) слика за тоа што се случувало.<br>
</div><div class="gmail_quote"><br></div><div class="gmail_quote">А епилогот е, сепак, неколку чаши на маса, неколку во лавабо и две шишиња до кантата.</div><div><br></div>-- <br>Андреј Трајчевски / 078/426-717 / <a href="mailto:andrejtrajchevski@gmail.com" target="_blank">andrejtrajchevski@gmail.com</a><br>