<br><br><div class="gmail_quote">2012/10/16 novica <span dir="ltr"><<a href="mailto:novica@on.net.mk" target="_blank">novica@on.net.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div class="im"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Правењето мемиња од пратениците беше незрел и неефективен начин на делување.<br>
</blockquote>
<br></div>
ова е off-topic. ако сакаш да го дискутираме отвори нов тред.</blockquote><div> </div><div>ок</div><div> </div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div class="im">
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Исто така, кога се има очигледни *двојни* аршини и критериуми, битно е да се посочат и да се каже зошто се двојни аршините. Зошто никој не ме брка мене или Андреј или Дафти од хаклабот?<br>

</blockquote>
<br></div>
Ако е до, мене ќе те избркам и тебе и дафти и андреј и кој и да е друг што прави вознемирување. Впрочем, и вчера ќе ги избркав сите што улетаа да гледаат телевизија додека ана ива јас и дамјан работевме.</blockquote><div>
 </div><div>Ок, за тебе. Уфо?</div><div> </div><div><br></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div class="im">
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">иам само еден одговор:<br>
War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength.<br>
</blockquote>
<br></div>
а witty saying proves nothing. (мислам тоа е бернард шо) - но види вики страница куќен ред на хаклаб и тоа би било тоа.</blockquote><div><br></div><div>Поентата ми беше "јас, како држава, ќе редефинирам кој збор што значи"</div>
<div>Редефинирање = бед, бидејќи после можеш суптилно да си ги користиш двете значења во зависност на тоа кое ти одговара.</div><div> </div><div><br></div><div><br></div><div>Туку, дали некој влезе во кујната да им каже на луѓето нешто слично на: "дечки, гласни сте и пречите за програмирање, why not continue во кафич or join us" ?</div>
<div><br></div><div><br></div></div>