<p>Здраво,</p>
<p>Од утре, и секоја среда во наредниве 6 недели, во хаклабот ќе се одржува курсот за програмирање.</p>
<p>Во терминот од 19 до 21 големата просторија ќе биде зафатена.</p>
<p>Баже</p>