<br><br>On Sunday, October 28, 2012, Igor Stamatovski <<a href="mailto:igor.stamatovski@gmail.com">igor.stamatovski@gmail.com</a>> wrote:<br>> Утре и емисијата на радио ќе биде посветена на оваа тема.<br>> Повелете кој е расположен од 14 до 16 час<br>
> Може и пораки на листава ќе ги прочитам<br><br>Не знам технички дали е возможно, но интересно би било да се овозможи и јавувања во живо (телефон, google hangout, skype...) за тие што неможат да дојдат<br><br>Поздрав,<br>
Чомбе<br><br>-- <br>Advice for software developers and horse racing enthusiasts: Avoid hacks<br>