<p>Ја сум заинтересиран да слушам предавање за тоа што го работи Андреј.</p>
<div class="gmail_quote">On Oct 28, 2012 7:58 PM, "Andrej T." <<a href="mailto:andrejtrajchevski@gmail.com">andrejtrajchevski@gmail.com</a>> wrote:<br type="attribution"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Јас не сум сигурен колку имам да кажам, барем не во форма на презентација. Проектот не е довршен и е во некоја безвезна рана alpha, така да е далеку од корисен. <div><br></div><div>За тие што не знаат а би биле заинтересирани: работев на add-on за дата мајнинг софтверот Orange; идејата беше да овозможам на корисникот да работи со слики, односно да ги чита, препроцесира и конвертира во Orange формат. Користев Python, OpenCV (за логиката) и PyQT (за изгледот). Слободно пратете ми email или начекајте ме во хаклаб за повеќе детали или кодот.<br>


</div>
<br>_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
<br></blockquote></div>