<p>Утре и емисијата на радио ќе биде посветена на оваа тема.</p>
<p>Повелете кој е расположен од 14 до 16 часот зграда на МРТ канал 103.</p>
<p>Може да се вклучите и вие во живо да споделите што значи 2смк и како сте ги доживеале овие 10 години. </p>
<p>Може и пораки на листава ќе ги прочитам во емисија.</p>
<p>Ако сте за учество во живо пишете се овде утре да ве пречекаме на пријавницата.</p>
<p>Поздрав,<br>
Стама</p>