<div class="gmail_quote">2012/11/6 Tamara Atanasoska <span dir="ltr"><<a href="mailto:tamara.atanasoska20@gmail.com" target="_blank">tamara.atanasoska20@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

А зошто го најавивте ова иако дискутиравме дека може да го префрлиме во Менада и да прашаме таму? <div><br></div><div>Или тоа отпаѓа? Дека мене никој ништо не ми кажа.</div></blockquote><div><br>Од Менада не одговорија, останува 14ти, среда од 20.00ч во Галерија 7.<br clear="all">

</div></div>-- <br>Арангел<br>xmpp/mail<br>ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br><a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a><br>