<div>Здраво :) </div><div><br></div>Немаше инсталирано кирилична подршка на компјутерот кој го користев во моментот :)), а користењето знам дека е прва лекција тука :)))  <div>Дури бев во сериозна дилема, дали да додадам во маилот "Pardon my Alt+Shift" :)) Се понадевав дека ќе помине без опомена :)) </div>
<div><br></div><div>позз.</div>