Јас и Тамара можеме за 27/28/29.12, но не би можеле цело време, работните денови после 5. <br>Би било океј да направиме некаков распоред. Вториот проектор кој планиравме да го земеме<br>е на сервис, не знам дали ќе го поправат до тогаш. <br>

<br><br><div class="gmail_quote">2012/12/25 Georgi Stanojevski <span dir="ltr"><<a href="mailto:glisha@gmail.com" target="_blank">glisha@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<div class="im"><div class="gmail_quote">2012/12/25 Mite Mitreski <span dir="ltr"><<a href="mailto:mitemitreski@gmail.com" target="_blank">mitemitreski@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div dir="ltr">Кога би се организирало, јас би бил присутен во четврток и некое време во петок ама не можам да се нафатам да бидам домаќин...<br></div></blockquote></div><br><br></div>Ваљда должноста на домаќинот колку што јас сфаќам е само да отклучиш и да упалиш греење. Во суштина да биде Хаклабот отворен. <br><br>После сите присутни ќе си се договорат кој стрим ќе се гледа. Ако има втор проектор и повеќе луѓе може во две простории ама тоа со греењето ќе биде помачно да се загреат двете соби убаво.<br><br>Ако има некој и за поручек после 5 што може да биде домаќин некој ден нека се пријави исто.<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br><br>-- <br>Glisha<br><br><br>
</font></span><br>_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
<br></blockquote></div><br>