<div dir="ltr">Дечки, да не сте виделе еден USB кабел во Random room? Од едната страна е стандарден USB-A а од другата со ferrite bead и бел 5-пински стандарден конектор. Го оставив во четвртокот на големите маси, сега го побарав низ цел хаклаб да не го тргнал некој и не успеав да го најдам.<br>
Фала однапред за инфо. <br></div>