<div dir="ltr"><div><div><div><div><div><div>Си викам: не е можно никој да не го видел кабелот, па ај да го средам Subject полето правилно.<br>Од предходниот мејл:<br>Дечки, да не сте виделе еден USB кабел во Random room? Од едната страна е
 стандарден USB-A а од другата со ferrite bead и бел 5-пински стандарден
 конектор. Го оставив во четвртокот на големите маси, сега го побарав 
низ цел хаклаб да не го тргнал некој и не успеав да го најдам.<br>
Фала однапред за инфо. <br><br></div>П.С. <br></div>Било кој што беше од четвртокот 10ти Јан. до понеделникот да не го има по грешка турено во торба кабелов,собирајќи си го полначот од лаптопот?<br></div>Алекс, Арангел, Висар, Стама...?<br>
</div>Дечки вас по директно ви се обраќам, затоа што бевте од прилика на таа страна од собата дента (четврток). Проверете ако можете. <br></div>А и останатите кои биле деновите нека проверат да не имаат USB кабел во ранец/торба што прв пат го гледаат во животот.<br>
<br></div>Однапред фала уште еднаш. <br></div>