Ќе пратам нов дизајн деновиве, a во меѓувреме ќе ставам некоја друга боја.<br><br><div class="gmail_quote">2013/1/17 Vladan Popovic <span dir="ltr"><<a href="mailto:vladanovic@gmail.com" target="_blank">vladanovic@gmail.com</a>></span><br>

<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Здраво,<br>
секој пат кога ќе го отворам блогот имам проблем со очите. 10тина минути после тоа гледам зелена линија кај и да се свртам.<br>
Доколку не се направи нешто со бојата би престанал да го посетувам блогот.<br>
<br>
Може да остане розевата доколку тоа е вашата боја на избор, ама ве молам ако може да се намали интензитетот.<br>
<br>
поздрав,<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
<br>
-- <br>
vladan<br>
<br>
______________________________<u></u>_________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk" target="_blank">Ossm-members@lists.softver.<u></u>org.mk</a><br>
<a href="https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">https://lists.softver.org.mk/<u></u>listinfo/ossm-members</a><br>
</font></span></blockquote></div><br>