Прашањето ти е на место. Можеш да му инсталираш androidx86, има посебна верзија за eeepc. Моментално сум од мобилен и неможам директен линк да ти пратам. Погуглај androidx86. Поздрав<span></span><br><br>On Saturday, February 9, 2013, DZvonko Nikolov  wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div dir="ltr"><div><div><div><div><div><div>Здраво,<br><br></div>веројатно прашањево е off topic ама ....<br></div>Веројатно сте ги сретнале тие лаптопчињата што ги <br>
добија наставниците по школите со тој несреќниот <br>
едубунту 7.04 кој беше заклучен и неможеше ништо <br>да се инсталира или сетира. Тие се asus eeePC. <br>Ме интересира: <br></div>дали може да му се стави некој android os? <br>Ако може, како? Ако не може, зошто не може?<br>

Сакам да ми глуми таблет или нешто слично.<br><br></div><div>Ако прашањево е глупост, се извинувам.<br></div><div><br></div></div>Поздрав<br></div>Ѕвонко<br clear="all"><div><div><div><div><div><div><div><br>-- <br>-----------------------------------------------------------------------------------<br>

Regards<br><br>DZvonko Nikolov<br><br>-----------------------------------------------------------------------------------<br>The best things are simple, <br>but finding these simple things is not simple. <br><br>Simplicity carried to the extreme becomes elegance.<br>

-----------------------------------------------------------------------------------<br>
</div></div></div></div></div></div></div></div>
</blockquote>