<div class="gmail_quote">2013/2/13 Arangel Angov <span dir="ltr"><<a href="mailto:ufo@linux.net.mk" target="_blank">ufo@linux.net.mk</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

Среда 20.02<br>- СподелиРецепти: Можеме да зготвиме паста со сос, за тоа имаме услови, јас ќе донесам што фали, сите можеме да учествуваме со средства за намирниците.<br></blockquote><div><br>ова можеме да го пребациме за викендот пошто веќе имаше најавено некој настан за во среда поврзан со GNOME Women Outreach Program - или ако е само во една соба, во другата може паралелно да се прави другава активност. :) <br>

<br>дежурниот никад не спие.<br></div></div>-- <br>Арангел<br>xmpp/mail<br>ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br><a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a>