<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">On 02/13/2013 11:43 PM, Arangel Angov
      wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CAEYt6907BbHGO31HpTbgNSVY79pF8ni+GW-FyiRfaQmPM5PbVQ@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div class="gmail_quote">2013/2/13 Arangel Angov <span dir="ltr"><<a
            moz-do-not-send="true" href="mailto:ufo@linux.net.mk"
            target="_blank">ufo@linux.net.mk</a>></span><br>
        <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
          .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
          Среда 20.02<br>
          - СподелиРецепти: Можеме да зготвиме паста со сос, за тоа
          имаме услови, јас ќе донесам што фали, сите можеме да
          учествуваме со средства за намирниците.<br>
        </blockquote>
        <div><br>
          ова можеме да го пребациме за викендот пошто веќе имаше
          најавено некој настан за во среда поврзан со GNOME Women
          Outreach Program - или ако е само во една соба, во другата
          може паралелно да се прави другава активност. :) <br>
          <br>
          дежурниот никад не спие.<br>
        </div>
      </div>
    </blockquote>
    <br>
    Многу ми се свиѓа твојава акција Уфо, топ.<br>
    Само, среда нека си биде Woman Outreach, а ова некој друг ден а (или
    да не се мешам у штипки?)<br>
    <br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
vladan</pre>
  </body>
</html>