<div class="gmail_quote">2013/2/25 Vladan Popovic <span dir="ltr"><<a href="mailto:vladanovic@gmail.com" target="_blank">vladanovic@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Здраво другарки и другари,<br>
имаме нови маички за нови почетоци. Помогнете и на дигиталната Македонија и добијте си маичка за истите пари :) околу 400 македонски денари по маичка.<br>
Ќе објавиме колку ќе излезе принтањето и парите што ќе одат во хаклабот дополнително бидејќи не ги знаеме точните цени во моментов.<br>
<br>
<a href="http://dl.dropbox.com/u/13597364/maichka4.png" target="_blank">http://dl.dropbox.com/u/<u></u>13597364/maichka4.png</a><br>
<br>
Кој сака нека каже на листава боја, големина и тип.<br>
Има црни, бели и тегет, машки и женски за сите возрасти.<br></blockquote></div><br>Може и верзија<br><br>$ make doni -j4<br><br>:)?<br><br>Јас сакам од двете по една :)<br><br>Позади ќе има лого од кика вертикално со хаштаг?<br>
<br><br>-- <br>Igor