<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">On 02/25/13 13:50, Igor Stamatovski
      wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CAKBasUnCa11DbRZ-AvMMVPtQo7cXf4=GnWJ7iPb6dSv4=mZ9gw@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div class="gmail_quote">2013/2/25 Vladan Popovic <span dir="ltr"><<a
            moz-do-not-send="true" href="mailto:vladanovic@gmail.com"
            target="_blank">vladanovic@gmail.com</a>></span><br>
        <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
          .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
          Здраво другарки и другари,<br>
          имаме нови маички за нови почетоци. Помогнете и на дигиталната
          Македонија и добијте си маичка за истите пари :) околу 400
          македонски денари по маичка.<br>
          Ќе објавиме колку ќе излезе принтањето и парите што ќе одат во
          хаклабот дополнително бидејќи не ги знаеме точните цени во
          моментов.<br>
          <br>
          <a moz-do-not-send="true"
            href="http://dl.dropbox.com/u/13597364/maichka4.png"
            target="_blank">http://dl.dropbox.com/u/13597364/maichka4.png</a><br>
          <br>
          Кој сака нека каже на листава боја, големина и тип.<br>
          Има црни, бели и тегет, машки и женски за сите возрасти.<br>
        </blockquote>
      </div>
      <br>
      Може и верзија<br>
      <br>
      $ make doni -j4<br>
      <br>
      :)?<br>
    </blockquote>
    <br>
    хм да :)<br>
    ајде предлози предлози, може и повеќе верзии да испринтаме<br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
vladan</pre>
  </body>
</html>