Ќе може ли да ми кажете дали има организиран настан за разгледување на проектите и слично, и во колку саат? Беше спомнато за време на презентацијата  за ФИНКИ да дојдеме утре ако сме заинтеересирани па затоа прашувам. <div>
<br></div>