<div dir="ltr"><div><div><div><div>>Според муабетов на ирц, работава пропадна ?<br><br></div>Според муабетот од ирц, кој сака да се нафати да је истера работава до крај, слободно нека повели. Доколку се истера, јас ќе бидам на располагање да одвојам време за да се земе пратката од царина. <br>
<br></div>Уште еднаш: <br></div>Пратката е на име на „Макекспорт“ (фирмата која била на таа адреса)<br></div><div>Можете да се јавите во FedEx Скопје на 023111116, побарајте ја Сандра и прашајте за информации за оваа пратка (број на пратка итн.) <br>
<br></div><div>Поздрав, <br></div><div>Никола Демерџиев<br></div></div>