<div dir="ltr"><div class="gmail_extra"><div class="gmail_quote">On Sat, Apr 27, 2013 at 12:20 PM, Aleks <span dir="ltr"><<a href="mailto:aleks@slobodensoftver.org.mk" target="_blank">aleks@slobodensoftver.org.mk</a>></span> wrote:<br>

<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex">Дечките дојдоа и си заминаа затоа што само двајца-тројца беа.<br>
<br>
Така да претпоставувам дека се откажува настанов<br></blockquote></div><br>Не рекоа ништо? ...<br><br></div><div class="gmail_extra">Ок јеби га, фала за сите што се ангажираа, убаво е да се види дека има нови луѓе спремни да ја понесат одговорноста, баш ме радува тоа, без разлика на исходот од денес.<br>

<br></div><div class="gmail_extra">Се глеаме наредната недела.<br></div><div class="gmail_extra">-- <br>Арангел<br>xmpp/mail<br>ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br><a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a>
</div></div>