<div dir="ltr">Твитер има сопствена FB апликација колку што знам. Добра алтернатива е <a href="http://bufferapp.com/" target="_blank">http://bufferapp.com/</a> .<div><br></div><div>Горјан</div><div><br></div></div><div class="gmail_extra">
<br><br><div class="gmail_quote">2013/6/20 Boris Kuzmanov <span dir="ltr"><<a href="mailto:boriskuzmanov2@gmail.com" target="_blank">boriskuzmanov2@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div dir="ltr">Во понеделникот се обидувавме да го поврзиме Twitter профилот со FB, така што твитовите ќе се објавуваат и на FB, за да не се мачиме да објавуваме и таму и таму, ама нешто не функционираше тоа.<div><br></div>

<div>Затоа, денес ја ставив RSS Graffiti апликацијата која е поврзана со <a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">blog.spodeli.org</a> и секој нареден пост објавен на блогот, би требало да оди автоматски на фејсбук страницата.</div>

<div><br></div><div>Кој има пристап до блогот нека тестира или може да почекаме до утре кога ќе се објави постот за „сподели знаење“ во сабота. Би требало тоа да функционира како што треба.</div><div><br></div><div>Поздрав,</div>

<div>Борис<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br clear="all"><div><br></div>-- <br><font size="6" color="#999999" face="tahoma, sans-serif"><span style>Boris Kuzmanov</span></font><div><font face="tahoma, sans-serif">Author at <a href="http://IT.com.mk" target="_blank">IT.com.mk</a> && WordPress Developer</font></div>

<div><font face="tahoma, sans-serif">[ <a href="http://linkedin.com/in/bkuzmanov" target="_blank">LinkedIn </a>· <a href="https://twitter.com/kuzman0v" target="_blank">Twitter </a>· <a href="https://facebook.com/kuzman0v" target="_blank">Facebook </a>· <a href="http://kuzmanov.info" target="_blank">Kuzmanov.info</a> ]</font></div>


</font></span></div></div>
<br>_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>