<div dir="ltr">Howdy!<div><br></div><div>Претпоставувам дека сите знаете дека во сабота се одржува вториот TED настан кај нас, а бидејќи не се сите во можност да присуствуваат и да го следат во живо поради различни причини, мислам дека не би било лошо доколку се организира заедничко гледање во хаклабот.</div>
<div><br></div><div>Мејлот го пишувам бидејќи во сабота е „Сподели знаење“ и претпоставувам проекторот би бил потребен за тој настан, ама ајде пак да го пингам дежурниот (Миша) па да каже кои се плановите. Инаку, TED почнува од 9 и трае до 18 ако не се лажам.</div>
<div><br></div><div>Поздрав,</div><div>Борис</div><div>
</div></div>