<div dir="ltr">2013/9/20 Damjan Georgievski <span dir="ltr"><<a href="mailto:penguinista@mail.net.mk" target="_blank">penguinista@mail.net.mk</a>></span><br><div class="gmail_extra"><div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex">
<div class="im"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex">
Друга опција е и Eindhoven со wizzair, ја можам да зеам комбе и да ве<br>
зберам од Eindhoven и да идеме директ за Hamburg, ако има појше<br>
заинтересирани луѓе ова мислам дека е добра опција.<br></blockquote></div></blockquote><br></div><div class="gmail_quote">Резервирајте си карти за wizzair со време, да не ги дигнат картите после ;)<br><br></div><div class="gmail_quote">
Планираме и јас и Илина да идеме годинава, па сакам да прашам за смештај што е планот, <br>некој хостел или нешто друго?<br></div><div class="gmail_quote">Може и на <a href="https://www.airbnb.de">https://www.airbnb.de</a> да ѕирнеме што станчиња има, па да се собереме сите на исто место.<br>
<br></div><div class="gmail_quote">Поздрав,<br></div><div class="gmail_quote">Чомбе<br></div><div class="gmail_quote">П.С. Ако некој сака да дојде пред или после ССС во Дрезден на гости, слободно нека пише ;)<br></div><div class="gmail_quote">
П.П.С. Ако планира некој од „чесите наши“, Владан, Стојмир и Илин да оди на ССС може да се организираме за превоз Дрезден - Хамбург<br></div></div></div>