<div dir="ltr">Сајтот е во Joomla3, Bootstrap, Ulkit... фактички темава користи Ulkit <a href="http://www.getuikit.com/" target="_blank">http://www.getuikit.com/</a><br>па ни треба некој со добар вкус и познавање дизајн да ни направи малку поубав сајт од што ние можеме :)<br>
Ако има заинтересирани може да ме контактираат во приватна порака за да не ја оптоваруваме групата.<br clear="all"><br>-- <br><div dir="ltr">Ilija Iliev Strumjan<br><br>Macedonian Joomla! translation team<br><br>Joomla: <a href="http://joomla.mk/" target="_blank">http://joomla.mk</a><br>
<br>Mob.:  +389 77 575 175<br>
Skype ID:  strumjanmk<br>Google+: <a href="http://gplus.to/strumjan" target="_blank">http://gplus.to/strumjan</a><br>LinkedIn: <a href="http://mk.linkedin.com/in/strumjan" target="_blank">http://mk.linkedin.com/in/strumjan</a><br>

Facebook: <a href="http://www.facebook.com/strumjan" target="_blank">http://www.facebook.com/<span>strumjan</span></a></div>
</div>