<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    Почитувани пријатели,<br>
    <br>
    Периодов со Фондација Балкан Анлимитед, сме активни во организирање
    на активности за поддршка на иновациите и претприемништвото:<br>
    <ul>
      <li><a href="http://balkanventurefoum.org">Balkan Venture Forum
          Tirana,14-15 Ноември - Четвртиот по ред настан за инвеститори,
          ментори, партнери и иноватори.</a></li>
      <li><a
          href="http://www.balkanventureforum.org/pitching-competition-ii/">Натпреварот
          за стартапи на BkVF</a>, презентирање пред Intel Capital, RSG
        Capital, LAUNCHub, Eleven, Boston Global Ventures, ERA Kapital,
        SpeedInvest, Teres Capital и други. Пријавување до 14 октомври
        тука:
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html;
          charset=UTF-8">
        <a
          href="http://www.balkanventureforum.org/pitching-competition-ii/">http://www.balkanventureforum.org/pitching-competition-ii/</a></li>
      <li><a href="http:skopje.superfounders.com">SuperFounders Скопје:
          програма за развој на стартапи.<br>
        </a></li>
    </ul>
    Ќе ви бидам благодарен доколку ја раширите информацијата за <a
      href="http://balkanventurefoum.org">BkVF натпреварот</a> за
    стартапи и <a href="http:skopje.superfounders.com/start/c/">SuperFounders
      Start</a> програмата.<br>
    <br>
    Покрај ова, секоја среда правиме <a
href="http://skopje.superfounders.com/blog/prviot-startupmeetup-vo-superfounders/134">StartupMeetup</a>,
    неформална средба за ентузијасти заинтересирани за иновации,
    претприемништво, стартап заедницата и пристап до финансии. <br>
    <br>
    Во <a
href="http://skopje.superfounders.com/blog/prviot-startupmeetup-vo-superfounders/134">блог
      постот</a> може да видите како беше на првата средба. Поканети сте
    да се придружите следната среда од 19 часот. Темите ќе бидат:<br>
    19:00 Прашања & одговори за BkVF и SF Start;<br>
    20:00 Развој на минимален корисен продукт (Minimum viable product).
    Глигор Дачевски(DoxOut, DoxBee) ќе ја води темата.<br>
    20:30 Разно.<br>
    <br>
    Повелете на средбата и слободно поканете ваши заинитересирани
    пријатели. <br>
    <br>
    Поздрав,<br>
    Александар<br>
  </body>
</html>