<div dir="ltr">Здраво до сите,<div><br></div><div>овој понеделник како и викендов нема да сум во можност да бидам дежурен. </div><div>За четврток ќе сум тука и веќе е планиран настанот.</div><div><br></div><div>Би било супер ако може некој да ме замени, го пропуштив и предходното дежурство али ќе пробам да сум тука целосно за наредното</div>

<div><br></div><div><br clear="all"><div><div dir="ltr"><span style="font-family:arial;font-size:small">Поздрав и се гледаме</span>,<br><br>Mite Mitreski<br><br> <br><font color="#666666">Java User Group Macedonia (JUGMK)<br>

<a href="http://jug.mk" target="_blank">http://jug.mk</a> | +38975236045 | <a href="http://blog.mitemitreski.com/" target="_blank">http://blog.mitemitreski.com/</a><br></font></div></div>
</div></div>