<div dir="ltr"><div><div><div>Во петок и сабота (11-12.04) се одржува Rails Girls и ни треба проектор.<br></div><br></div><div>Дали може да го земам проекторот од хаклаб или ќе биде потребен за во сабота?<br></div><div><br>
</div>Поздрав,<br></div>Јованка<br></div>