<p dir="ltr">Јас ќе имам презентација. Без хаклаб нема шанси да помине :)</p>
<div class="gmail_quote">On 8 Apr 2014 13:17, "Georgi Stanojevski" <<a href="mailto:glisha@gmail.com">glisha@gmail.com</a>> wrote:<br type="attribution"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
2014-04-07 16:24 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <<a href="mailto:jovanka.gulicoska@gmail.com">jovanka.gulicoska@gmail.com</a>>:<br>
> Во петок и сабота (11-12.04) се одржува Rails Girls и ни треба проектор.<br>
><br>
> Дали може да го земам проекторот од хаклаб или ќе биде потребен за во<br>
> сабота?<br>
<br>
Земи и флаери има во плакарот во Кујна.<br>
<br>
Инаку знате дека и ти и Далибор и кој таму уште ќе биде ментор од<br>
Хаклаб треба еден слајд да посветите на Хаклаб независно за што е<br>
темата. :)<br>
<br>
--<br>
Glisha<br>
_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
</blockquote></div>