<div dir="ltr">Здраво,<div><br></div><div>Овој четврток (17.04) за прв пат ќе се одржи кежуал собирање на game devs во македонија.<br><a href="https://www.facebook.com/events/248038162048382/249252595260272/">https://www.facebook.com/events/248038162048382/249252595260272/</a><br>

<br>Настанот е отворен за сите заинтересирани, па доколку познавате некој кој би сакал да присуствува, би било фино од вас доколку споделите :)</div><div><br></div><div>Сите кои сакаат ќе бидат во можност да презентираат некоја своја игра или игра која е во развој.</div>

<div><br>Дополнително, ќе ни биде потребен проектор за презентациите, па би биле благодарни доколку ви се наоѓа некој и сте во можност да ни позајмите, да го сторите тоа.</div><div><br></div><div>Поздрав</div><div><br></div>

<div>-- <br><div dir="ltr">Кристијан Трајковски<div>Dark-1</div></div>
</div></div>