<div dir="ltr">И мене ми треба превоз, немам кола. Злат рачунај на мене.<br><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">2014-06-05 12:04 GMT+02:00 Zlatko Trajcheski <span dir="ltr"><<a href="mailto:zlatra@gmail.com" target="_blank">zlatra@gmail.com</a>></span>:<br>

<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">2014-06-05 11:48 GMT+02:00 Damjan Georgievski <<a href="mailto:gdamjan@gmail.com">gdamjan@gmail.com</a>>:<br>
<div class="">> 2014-06-05 10:50 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <<a href="mailto:jovanka.gulicoska@gmail.com">jovanka.gulicoska@gmail.com</a>>:<br>
>> Ќе оди некој со кола накај Струга?<br>
>><br>
>> Ако да, дај да се договориме за одење, да се искомбинираме некако.<br>
>> Ако не, да знам дали треба да резервирам карти за комбе?<br>
><br>
> Јас Новица и Андреј ќе тргаме утре негде ~12ish (може и малку<br>
> покасно), да стигнеме за ручек во Струга<br>
<br>
</div>Мене ќе ми треба превоз, имам и кола, па ако се собереме може и да земам.<br>
<div class="HOEnZb"><div class="h5">_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div></div>