<p dir="ltr">Здраво до сите, <br>
нема да сум во можност неделава да сум  дежурен. Би било супер ако некој ме замени. Ќе се тргнам од ротација барем до крајот на годината.</p>
<p dir="ltr">Поздрав,<br>
Мите</p>