<div dir="ltr"><div><div><div><div><div><div>Здраво, <br><br></div>Дали некој може да ми каже, дали може да се испринта еден дел на 3Д принтерот?<br></div>Знам дека имаше проблеми, но не сум сигурен сега што се дешава. <br><br></div>@ковач<br></div>Алекс вика дека е изместен некој сензор. Можеш да ми кажеш дали имаш време деновиве да го ѕирнеме?<br><br></div>Поздрав, <br></div>Никола<br></div>