<div dir="ltr"><div><div><div><div>Здраво,<br><br></div>минатата година организиравме со "Бори се женски" внесување на статии на Википедија за значајни жени и <br>хаклаб ни помогна за инфраструктура  (Интернет (<span class="">WiMax</span>)), зашто во МКЦ кај што (ќе) се одржува настанов немаше.<br></div><br></div>Дали може и оваа година, тоа веројатно би било 8. март, недела, пак да добиеме поддршка, зашто пак би правеле<br>некаква Википедија/Интернет акција. Веројатно ќе трае 3-4 саата.<br><br></div><div>Ај пишете што викате (може и на мене директно) и фала многу однапред!<br><br></div><div>Поздрав,<br></div><div>Ана<br></div><div><br></div></div>