<div dir="ltr">Здраво дечки,<div><br><div>Дел од вас и лично познавам, за другиот дел, јас сум Наталија Најдова, да речеме вработена во ФИНКИ инаку ентузијаст за слободен софтвер и за граѓански активизам од различни области. </div><div>Меилов е по сугестија на Ана Рис, да ве поканам да учестувате како учесници или ментори на хакатон кој ќе се одржи 26-28 јуни на ФИНКИ. Пријавувањето е на <a href="http://hackathon.socialinnovation.mk">hackathon.socialinnovation.mk</a> а за било какви прашања слободно контактирајте ме мене.</div><div><br></div><div>Поздрав и се читкаме,</div><div><div><br></div>-- <br><div class="gmail_signature"><div dir="ltr"><div style="line-height:17px;color:rgb(42,42,42);font-family:Tahoma,Verdana,Arial,sans-serif;font-size:13px;background-color:rgb(255,255,255)">Natalija Najdova </div><div style="line-height:17px;color:rgb(42,42,42);font-family:Tahoma,Verdana,Arial,sans-serif;font-size:13px;background-color:rgb(255,255,255)"><br></div><div style="line-height:17px;color:rgb(42,42,42);font-family:Tahoma,Verdana,Arial,sans-serif;font-size:13px;background-color:rgb(255,255,255)">---------------------------------------------<br>Faculty of Computer Science and Engineering - Skopje<br>---------------------------------------------<br>mob. +389 75 75 65 35<br>---------------------------------------------<br>skype: natalija.najdova<br><br></div></div></div>
</div></div></div>