<p dir="ltr">Супер идеја! Јас сум за и една другарка исто. Првата варијанта со идење во петок е топ :-) <br></p>
<div class="gmail_quot<blockquote class=" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><p dir="ltr"><br>
> Се договараме со Глиша и Дамјан за дводневна тура на Пелистер<br>
> наредниве недели... најверојатно при крај на јули ~ 25. Планот е, и да<br>
> се бањаме во езерата. :)<br>
><br>
> Колку сме за? Да се преброиме за да имаме точен број на места што би<br>
> ги резервирале за преспивање во планинарскиот дом Копанки, кој што,<br>
> колку што знам е скоро реновиран.</p>
<p dir="ltr">Идејaтa е дa oдиме:<br>
- Петoк пoручек. Спиеме вo Кoпaнки. Сaбoтa нaутрo oдиме дo врв(5чaсa) пa дo гoлемo езерo(2чaсa пo рaмнo, преку мaлo). <br>
Тaму се зaебaвaме и спиеме и вo неделa се врaќaме или пo истиoт пaт oкoлу 6чaсa или преку Ниже пoле двa чaсa пa сo тaкси дo кoлите штo се нa Мoликa/Кoпaнки.</p>
<p dir="ltr">- Другa вaријaнтa сo тргaње рaнo, рaнo вo сaбoтa и гo рипaме спиењетo вo Кoпaнки.<br><br></p>
<p dir="ltr">> Поздрав,<br>
> Гоце<br>
><br>
> --<br>
><br>
> Goce Mitevski<br>
> Independent Graphic and Web Designer<br>
><br>
> ■ <a href="http://www.nicer2.com/" target="_blank">http://www.nicer2.com/</a><br>
> ■ <a href="http://www.linkedin.com/in/gocemitevski" target="_blank">http://www.linkedin.com/in/gocemitevski</a><br>
><br>
><br>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski<br>
> _______________________________________________<br>
> Ossm-members mailing list<br>
> <a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk" target="_blank">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
> <a href="https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" target="_blank">https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
</p>
<br>_______________________________________________<br>
Ossm-members mailing list<br>
<a href="mailto:Ossm-members@lists.softver.org.mk">Ossm-members@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members" rel="noreferrer" target="_blank">https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members</a><br>
<br></div>