<div dir="ltr">драво другари, 
<div><br></div><div>една пријателка која работи на организација на open data youth camp во хрватска ми пиша дека на кампот нема пријавено никој од маќедонија, па ако има заинтересирани да се пријават што поскоро.  јас не знам каде да ја раширам оваа информација освен кај вас, па ако има заинтересирани пишете ми. </div><div><br></div><div><a href="http://odbc.codeforcroatia.org/">http://odbc.codeforcroatia.org/</a><br></div><div><br></div><div>поздрав</div><div>ивана</div></div>